OVERSIGT

Dansetrompagniet
Aktiv underholdning
- og effektiv teambuilding

Henrik Svenning og Klaus Glüsing får mennesker til at swinge sammen med rytme, dans og sang. En uforglemmelig oplevelse for alle.


40 Years After
Et spændende orkester der, som navnet antyder, startede for 40 år siden med at spille pigtrådsmusik. Orkestret blev opløst efter kort tid, men musikerne mødtes tilfældigt for få år siden og blev enige om at genoptage samarbejdet.


Henning Jensen
Den gamle landsholdsspiller med en fortid i Nørresundby Boldklub, Borrussia MûnchenGladbach, Real Madrid og Ajax, er blevet vinhandler med speciale i spanske vine.


Jason Watt
Jasons foredrag tager udgangspunkt i hans selvbiografi "Fordi jeg vil", som er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Sjak Svendstorp.


Joakim Solberg
Dansk tryllekunstner i verdensklasse, der behersker alle de nordiske sprog og engelsk. Han er den mest eksponerede på dansk TV og bruges meget til firma-arrangementer og i forbindelse med pep-talks, udstillinger, messer og lignende.


KonferenceKompagniet
KonferenceKompagniet arrangerer bl.a. Open Space konferencer. Det er et helt unikt koncept for alle typer virksomheder og organisationer, der har en ubesvaret problemstilling eller et konfliktende emne, der ønskes behandlet.


Korshøj Gourmet Service
EVENTOR samarbejder med Korshøj Gourmet Service, der laver mad til receptioner, firmafester og andre sammenkomster med inspiration fra Middelhavets køkken. Det hele er frisklavet på stedet og kokken fortæller om menuen og råvarerne. Så får gæsterne samtidig en gastronomisk oplevelse uden prisen er svimlende.


Lars Mars
Lars "Mars" Johansen er vel nok mest kendt for sin deltagelse i Robinson-ekspeditionen 2001 og 2002. Mars har 14 års erfaring som sælger og underviser bl.a. butikspersonale i salg. Han er ivrig dyrker af ekstrem-sport og har bl.a. gennemført et af verdens hårdeste ekstremløb på 226 km gennem Sahara ørkenen samt adventure-løb på Grønland.


Latterkursus
Jan Thygesen Poulsen er stifter af den danske afdeling af Den Internationale Latterklub. Han er tidligere tekstforfatter og direktør på et reklamebureau i København.


MedicinManden
Dette er ikke den lokale medicinmand fra Afrika eller en indiansk stamme – eller er det? Laust Lauridsen underviser eller holder foredrag om kreativitet – og det emne spænder vidt.


Mek Pek
Danmarks mest sympatiske børnelokker kan opleves solo eller i mange andre sammenhænge.


Passion Design
Giv dit et arrangement et ekstra pift med flotte piger klædt i opsigtsvækkende dragter og elegante snit udført i skinnende materialer der skaber opmærksomhed.


Per Pallesen
Skuespilleren, teaterdirektøren, revymanden, vineksperten og livsnyderen Per Pallesen, som er partner i EVENTOR, har så meget at byde på.


Peter Lund Madsen
- også kendt som Hjernemadsen, er læge, hjerneforsker, foredragsholder m.m.
Emnerne er mange, f.eks.
• Følelser og intelligens
• Stress og hjernekapacitet
• Virkelighed, sindssyge og drømme
• Hvad har vi mennesker at være stolte af?


Sepp Piontek
Sepp Piontek er vel selve indbegrebet af fodbold. Professionel fodboldspiller, klubtræner i Tyskland, landstræner i Danmark, Tyrkiet og Grønland, klubtræner for Aab og Silkeborg IF i Danmark og nu landstræner for oldboys landsholdet. Sepp er samtidig en meget spændende personlighed med meget på hjerte.


Steen Bork Christensen
Tryllekunstneren og entertaineren Steen Bork Christensen leverer et uformelt og elegant show med imponerende fingerfærdighed, situationskomik og muntre replikker.


Thomas Mygind
Hvirvelvinden Thomas Mygind, som også er medejer af EVENTOR, kan hyres til motiverende peptalks, kurser, seminarer og skræddersyede special events.


Zild og Zigar
Et forrygende revy- og musicalshow, der bliver opbygget til lejligheden. Udføres af skuespillerne Rikke Duelund og Rikke Højbusk, ledsaget af en pianist. 2 x Rikke har bl.a. medvirket i musicalen Chess sammen med Stig Rossen.