JASON WATT

FORDI JEG VIL
Jasons foredrag tager udgangspunkt i hans selvbiografi "Fordi jeg vil", som er skrevet i samarbejde med journalist og forfatter Sjak Svendstorp. Bogen blev straks en bestseller og toppede de fleste bog hitlister i Danmark.

"Fordi Jeg vil" er et inspirerende foredrag om mod, viljestyrke, engagement, at arbejde fokuseret på at nå sine mål, ikke at give op, og ikke mindst handler det om viljen til at VILLE. Vindermentalitet, vilje og betydningen af at sætte sig nogle mål, små som store. Det handler om Jasons måde at tackle tilværelsen på. Det handler om hans kamp tilbage til livet. Om et comeback i motorsporten, der gennem årene havde lært ham, at selv håbløse situationer kan vendes til sejre.

Jason fortæller åbenhjertigt om tankerne i hans svære tid efter hans motorcykelulykke, der gjorde ham lam fra brystet og ned. Men også omkring det, at livet selv nu ikke altid er den solstråle historie vi alle kender fra blade og TV. Ikke mindst når det gælder det faktum ikke at være i stand til at være en fysisk aktiv far til tvillinger.