EVENT-MAKING

Klik på emnerne i dropdown-menuen herover og se en række eksempler på gennemførte EVENTOR events.

BEGEJSTRINGEN DRIVER OS
Fremtidsforskerne er enige: Vi vil alle sammen have historier og oplevelser – og de skal helst være gode. Derfor er events en væsentlig del af markedsføringen nu og i fremtiden. Den bedste måde at skabe kendskab til et produkt eller en virksomhed, er gennem gode oplevelser og spændende arrangementer. Og det er ikke bare kunderne, der skal plejes, men også medarbejdere, leverandører og resten af omverdenen.

Event får større opmærksomhed end andre former for markedsføring, fordi den er flerdimensionel. Oplevelsen er med alle sanser - og kroppen husker langt bedre end intellektet.

Konferencer | Seminarer | Teambuilding
Kundeevents | Underholdning | Locations

KONFERENCER

EVENTOR har indgået samarbejde med Konferencekompagniet om et nyt og meget spændende koncept:

OPEN SPACE TECHNOLOGY
En metode til at lette udviklingsprocessen i større grupper fra 25 til 1000 deltagere. Metoden er designet til at involvere mennesker i en kreativ proces og målet er en hurtig og problemfri implementering af resultaterne.

I processen involveres alle deltagere aktivt hele tiden og får dermed en høj grad af aktier i udviklingsprocessen - og resultaterne er bemærkelsesværdige.

Temaet skal være relevant og svaret/løsningen må ikke være kendt på forhånd. Deltagerne skal komme frivilligt, være inviterede og ikke tilsagt. Det er de enkle regler, der sikrer et godt resultat.

I konceptet er der indbygget underholdende elementer, der virker som energi-boostere med teambuilding-effekt. Det sikrer at deltagernes aktivitetsniveau hele tiden er på sit højeste.

ANDRE TYPER KONFERENCER
EVENTOR arrangerer også almindelige konferencer som en pakkeløsning eller formidler kontakten til indlægsholdere. Vi har samarbejde med en række spændende personer, som dækker de fleste emner.


SEMINARER

SEMINARER / KURSER /
MEDIETRÆNING / COACHING

EVENTOR udvikler seminarer, kurser, peptalks og coaching indenfor emnerne: begejstring, personlig udvikling, salg, markedsføring, medietræning, event og lignende for alle brancher. Arrangementet kan planlægges med location, indlægsholdere, forplejning, underholdning og evt. overnatning.

Vi kan selvfølgelig også arrangere dele af et arrangement, som kunden selv ønsker at afholde..

EVENTOR har bl.a. udviklet konceptet på et færdigt eventseminar, der kan afvikles over en eller to dage. Emnerne er events, kreativitet, gennemførelse, markedsføring og presse kombineret med event i praksis.


TEAMBUILDING

MOTIVATION OG UDVIKLING
Som et led i motiveringen af personale, kunder og samarbejdspartnere er teambuilding en væsentlig faktor.

EVENTOR har et net af samarbejdspartnere og sammensætter oplevelsen, så den passer til antallet af deltagere og falder i tråd med kundens ønsker. Det kan strække sig fra nogle få timer til flere dage, helt afhængig af formålet.

Teambuilding kan være et selvstændigt arrangement, men elementet kan også indbygges i faste traditioner som firmafest, sommerudflugt, julefrokost eller lignende.


KUNDEEVENTS

OVERRASKENDE OPLEVELSER
Når virksomheden alligevel inviterer kunder og forretningsforbindelser i forbindelse med en mærkedag eller et virksomhedsbesøg, kan man lige så godt give dem en oplevelse. Det underholdende element, overraskelsen, er det der bliver husket, når alt andet er glemt. Og det behøver ikke at være en væsentlig omkostning.

EVENTOR kan levere en færdigpakket løsning eller supplere et arrangement, og vi er gerne sparringspartner i processen.


UNDERHOLDNING

VI FORMIDLER FORNØJELSER
I forbindelse med alle slags arrangementer formidler EVENTOR kontakten til utallige former for underholdning, f.eks.: orkester, sangsolist, skuespiller, tryllekunstner, stand-up komiker, konferencier, dansetrup, revynummer og lignende.


LOCATIONS

PLADS TIL BEGEJSTRING
Placeringen af et arrangement er ofte af afgørende betydning for effekten. Et kursus i en ridehal med savsmuld på gulvet, en konference i en biograf, en pep-talk i et filmstudie eller et kundearrangement i et teater vil få større opmærksomhed alene på grund af stedet.

EVENTOR kan anvise mange spændende locations gennem forskellige samarbejdspartnere.