KONFERENCE-
KOMPAGNIET

OPEN SPACE TECHNOLOGY
EVENTOR har indgået et samarbejde med KonferenceKompagniet, som bl.a. arrangerer Open Space konferencer. Det er et helt unikt koncept for alle typer virksomheder og organisationer, der har en ubesvaret problemstilling eller et konfliktende emne, der ønskes behandlet.

Open Space-konceptet har indbygget konference, teambuilding, kreativ proces, effektive resultater og er skabt til at lette udviklingsprocessen i større grupper fra 25 til 1000 mennesker. Konferencen har ingen leder eller foredragsholdere. Det er deltagerne, der sætter dagsordenen. Men der er en "facilitator" og et antal hjælpere til at skabe rammerne og forklare principperne i processen.

På en traditionel konference er aktiviteten, dialogen og kreativiteten størst i kaffepauserne og det er denne energi, der strækkes over 2 dage i Open Space. Hvis deltagerne kommer frivilligt og har "aktier" i problemstillingen, giver det altid forbløffende effektive resultater og ender med gennemførlige handlingsplaner.

I konceptet er der indbygget en række energi-boostere, der sikrer et stadigt højt aktivitetsniveau under hele forløbet. Der kræves ingen forberedelse af deltagerne, uanset på hvilket niveau de befinder sig i organisationen. Alle møder hinanden på lige fod.

EVENTOR og KonferenceKompagniet forklarer gerne nærmere om fordelene ved Open Space Technology.

>> Læs testimonial her