THOMAS MYGIND

Hvirvelvinden Thomas Mygind, som også er medejer af EVENTOR, kan hyres til motiverende peptalks, kurser, seminarer og skræddersyede special events. Her er nogle eksempler:

GENVEJ TIL BEGEJSTRING
(90-120 min.)

Thomas Mygind for fuld udblæsning i et fyrværkeri af dynamiske værktøjer til at angribe livet proaktivt. En "hjerne-opgradering" som får dig til indse, at du altid har et valg, at ansvaret er dit, og at mulighederne er ubegrænsede. Den direkte vej til begejstring, glæde og personlig motivation.

LIVET ER DA EN RIGTIG GOD IDÉ
(90-120 min.)

Med gnist , glød og smittende glæde, spinder Thomas en glødende tråd fra fødsel til død. En kærligt provokerende opfordring til at leve livet fuldt ud, på egne præmisser. Uden dog af den grund at tabe hverken hovedet på gulvet eller helheden af syne. Livet, (den "stump" der er tilbage af det) er dit, og du kan gøre med det præcis hvad du vil.

TEAM PLAYER
(90-120 min.)

Du er altid en del af et team, og succes'en afhænger af dine evner som individualist.
Reklamedirektøren, tv-produceren, ekspeditionslederen og NLP-coachen Mygind, giver sit utraditionelle - til tider provokerende - bud på dynamisk teamplay og individuel peakperformance.

POWER-KICK
(4 timer)

En forrygende og tankeprovokerende hybrid af "Genvej til begejstring" og "Livet er da en rigtig god ide". En Turbo-Power-Seance som skaber individuelt klarsyn, fælles referenceramme og fremfor alt boblende livsglæde. (Kan evt. udbygges til heldagsevent).

ØKULLER UDEN FILTER
Robinson-generalens personlige rekapitulation af fem år som orkanens øje i "Robinson Ekspeditionen". Et medrivende indblik bag kulisserne på TV3´s største seersucces nogensinde. Oplev suset i et live ø-råd og få svar på tiltale under spørgerunden, hvor alt er tilladt. Sæt i gang!